05.03.2018 11:12 - Juventus kreeg een goede kans in de 93e minuut
Автор: holding Категория: Спорт
Прочетен: 78 Коментари: 0 Гласове:
0

Juventus is er op de valreep in geslaagd om drie punten te pakken op bezoek bij Lazio. Paulo Dybala scoorde pas in de slotseconde de winnende treffer. Jordan Lukaku speelde bij de thuisploeg de hele match. Verwacht je het spel? Hier hebben we veel goedkope voetbalshirts voor je. De spits maakte zijn rentree in de basis en was in de allerlaatste minuut trefzeker, waardoor De Oude Dame Napoli nog verder in de nek hijgt. Juve staat in de stand op de tweede plaats met 68 punten, ййn minder dan leider Napoli. Dries Mertens en co spelen later op de avond nog in eigen huis tegen AS Roma.
Juventus kwam door de winst op 68 punten, ййn minder dan koploper Napoli dat later op zaterdag thuis speelt tegen AS Roma. Na rust waren er zelfs nog minder kansen te noteren voor beide teams, maar die ene voor Dybala zat er in de 93ste minuut wel in. Juventus shirt dragen om zijn prestaties te verwachten! Na rust vielen er een stuk minder kansen te noteren. Pas in de 93ste minuut kreeg Juventus een goede mogelijkheid. Dybala ontdeed zich van twee verdedigers en werkte al vallend de 0-1 binnen.