05.02.2018 08:16 - Alexis maakte zijn eerste goal in Manchester United
Автор: holding Категория: Спорт
Прочетен: 87 Коментари: 0 Гласове:
0

Alexis Sбnchez heeft voor het eerst een doelpunt in het shirt van Manchester United gemaakt. De nummer zeven uit de Premier League hield de competitieleider verrassend in bedwang: het werd 1-1. Vind je hun prestaties leuk? Verwacht je het grote evenement? Hier hebben we world cup 2018 voetbalshirts met goede kwaliteit voor je. Het klasseverschil tussen de autoritaire leider en Burnley was duidelijk zichtbaar op het veld, maar City had een corner nodig om de score te openen. City kreeg nadien nog enkele goede kansen om de voorsprong te verdubbelen, al was de beste kans van de eerste helft nog voor Burnley.

Manchester City kwam bij Burnley halverwege de eerste helft op voorsprong via Danilo, die vanaf zo"n twintig meter afstand de verre hoek vond. Burnley groeide in de wedstrijd en kreeg steeds meer kansen. Nieuwe aanwinst Aaron Lennon trof de deklat, terwijl Sterling aan de overzijde voor een open doel miste. Laten we manchester city shirt dragen om ze aan te moedigen! Maar na de openingstreffer leek City te denken dat de zege al binnen was en werd de ploeg van Guardiola een beetje gemakzuchtig.